Home > Particulier > Eten & drinken > Dinermenu's

Dinermenu's

Heerlijk genieten van een 'sit-down-diner'? Hieronder hebben we een drietal voorstellen voor u op een rijtje gezet.

Uiteraard zijn dit slechts suggesties. Wanneer u zelf andere wensen heeft kunnen we de menu's voor u aanpassen.

Klik op een van de buttons voor het buffet om de details van het dinermenu te bekijken:

Dinermenu 1
Dinermenu 2
Dinermenu 3




Culinair genieten op Amelands mooiste locaties!
(alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten)

VOORGERECHT


Salade caprese
met mozzarella, tomaat en een pesto van groene kruiden
of
Italiaanse salade
met rauwe ham, zongedroogde tomaten, noten, Grana Padano en een dressing van basilicum

HOOFDGERECHT


Gegrilde entrecôte
met puree van prei en een rode portsaus
of
Amelander meerval
met een saus van zongedroogde tomaten

NAGERECHT


Panna cotta
Italiaans dessert op basis van room, geserveerd met vanille-ijs en chocolademousse
of
Pallet van sorbetijs
geserveerd met gemarineerd rood fruit en slagroom

(download als PDF)



Culinair genieten op Amelands mooiste locaties!
(alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten)

VOORGERECHT


Rundercarpaccio
geserveerd met Grana Padano, pijnboompitten en een pestodressing
of
Gerookte zalm
geserveerd met een garnalenkroketje en dillemayonaise

HOOFDGERECHT


Lamsfilet
met puree van knolselderij en een rozemarijnsaus
of
Zeebaarsfilet
met spinaziepasta en een witte wijn-mangosaus

NAGERECHT


Amelander ijs
geserveerd met een sabayon van de befaamde Amelander likeur: Nobeltje
of
Crème Brûlée
met kaneelijs en slagroom

(download als PDF)



Culinair genieten op Amelands mooiste locaties!
(alle hoofdgerechten worden geserveerd met een bijpassend aardappelgarnituur en dagverse groenten)

VOORGERECHT


Sunset startersparade
een verrassende parade van verschillende voorgerechten met o.a.:
gekonfijte tonijn, gerookte zalm, carpaccio en tomaat met mozzarella

SOEP


Tomatenbouillon
met chinoise gesneden groenten

HOOFDGERECHT


Kalfsentrecôte
met puree van pastinaak en gemengde bospaddenstoelen
of
Gebakken kabeljauw
met een mousse van venkel en een beurre rouge

NAGERECHT


Grand final
Sunsets verrassende, feestelijke grand dessert

(download als PDF)