Home > Trouwen op Ameland > Feestlocaties > Grandcafé Van Heeckeren

Grandacafé Van Heeckeren

plaats: Nes
max. aantal personen: circa 250

Loungebanken, cocktails en fingerfood

Grandcafé van Heeckeren ligt midden in het bruisende cetrum van Nes. Het pand deed vroeger dienst als pastorie en is tegenwoordig ingericht als modern horecabedrijf. De oude karakteristieken van het pand zijn echter niet verloren gegaan.

Dè 'eye-catcher' van het bedrijf is de grote wijnwand in combinatie met de open keuken midden in het bedrijf.
Aan de voorkant is een groot, verwarmd terras wat volledig kan worden overkapt. Sfeervolle haardvuren en loungebanken maken het geheel af. Dè plek om jullie gasten te ontvangen voor een receptie, diner en/of bruiloftsfeest.

Intiem dineren en groots feesten

Aan de kant van het historische kerkplein heeft Grandcafé Van Heeckeren een sfeervol en intiem restaurant. Deze ruimte is perfect voor exclusief gebruik door kleinere gezelschappen. Het grandcafé gedeelte kan vervolgens uitstekend gebruikt worden om het bruiloftsfeest te organiseren.

Uiteraard is een bruiloftsdiner bij Grandcafé Van Heeckeren uitstekend te combineren met een bruiloftsfeest bij Beachclub The Sunset.

Veel verschillende mogelijkheden

Kortom: Grandcafé Van Heeckeren biedt veel mogelijkheden met btrekking tot jullie bruiloftsdiner en/of bruiloftsfeest. Willen jullie meer weten over de prachtige locatie midden in Nes? Neem gerust contact met ons op of bekijk de website van Grandcafé Van Heeckeren.