Home > Trouwen op Ameland > Trouwlocaties > Beachclub The Sunset

Beachclub The Sunset

plaats: Hollum
max. aantal personen: 800+

Trouwen met de voetjes in het zand!

Op het uiterste westpuntje van Ameland staat Beachclub The Sunset, veruit de meest populaire en officiële trouwlocatie van Ameland!

Stellen jullie je eens voor: trouwen op de meest romantische locatie aan zee. Jullie eigen privéstrand waar jullie met je gasten rond het kampvuur genieten van het weidse uitzicht met aan de horizon Terschelling en de mooiste zonsondergang van Nederland. Dit kan alleen bij Beachclub The Sunset op Ameland!

Terwijl de gasten klaar staan komen jullie over het strand aanrijden in een mooie trouw-terreinauto en maken jullie je entree, via een rode loper over het strand, naar de idyllische trouwkapel op het strand. Hier zullen jullie elkaar, met de voetjes in het zand, het 'ja'-woord geven.

Veel ervaring

Beachclub The Sunset is al vele malen verkozen tot één van de mooiste strandpaviljoens van Nederland. Vele bruidsparen zijn jullie dan ook al voorgegaan en hebben Beachclub The Sunset gekozen als locatie voor de mooiste dag van hun leven.
Dit zullen jullie zeker merken aan de professionaliteit van de planning en uitvoering van jullie bruiloft. Het personeel is zeer vakkundig en denkt met jullie mee om van deze speciale dag echt iets heel bijzonders te maken.
Overigens heeft Beachclub The Sunset op Ameland ook contacten voor alle andere zaken, zoals fotografie, extra boten, overnachtingen, enz.

Alles is mogelijk!

Naast het voltrekken van de huwelijksplechtigheid kunnen jullie bij Beachclub The Sunset uiteraard ook terecht voor een trouwreceptie, diner en/of bruiloftsfeest. Door de uitbreiding in begin 2012 zijn de mogelijkheden nog talrijker geworden en kunnen er groepen tot circa 800 personen terecht.

Eigenlijk is alles mogelijk bij Beachclub The Sunset, in elke gewenste stijl en uitstraling. Kleinschalig en intiem of groots en meeslepend, maar altijd 'anders' en dus uniek. Precies zoals jullie het wensen.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie over Beachclub The Sunset op www.thesunset.nl of neem telefonisch contact met ons op: 0519-543869.