Feest op Ameland

Welk evenement wil jij organiseren?

Geen evenement is hetzelfde, en daarom hebben wij geen kant-en-klaar plan voor je klaarliggen. Graag bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden onder het genot van een bakje koffie. Allereerst kun je kiezen uit een aantal unieke locaties op Ameland. Wil je een locatie met uitzicht op het strand en de Noordzee? Of ben je opzoek naar een intieme, karaktervolle ruimte om met je team te vergaderen? Onze diverse locaties lenen zich perfect voor ieder event. Groot of klein, intiem of groots en binnen of buiten. 

 Zoals we al zeiden: evenementen zijn altijd maatwerk. En daarom zijn de events hieronder slechts suggesties! Laten we jouw evenement uniek maken! Welke evenement wil jij organiseren?

Bedrijfsfeest
Organiseer een onvergetelijk bedrijfsfeest voor jouw team.

Familiefeest
Iets te vieren samen met je familie? Kom gezellig naar Ameland!

Meeting/vergadering
Vergaderen met uitzicht op het strand en de Noordzee? Check!

Teambuilding
Maak de band binnen je team nóg hechter met een teambuilding-uitje!

Training/workshop
Organiseer een interessante workshop of training voor jouw bedrijf.

Verjaardag
En dan bedoelen we geen typisch Hollandse kringverjaardag.

Doe meteen een aanvraag!

Bedrijfsfeest

Organiseer iets unieks voor jouw bedrijf. Van een sportief uitje tot een culinaire experience: lift mee op de mogelijkheden van ons grote en veelzijdige netwerk. We denken graag met je mee over het vervoer naar én op Ameland. Kom bijvoorbeeld naar Ameland met de Robbenboot en spot onderweg zeehonden! Beleef dat echte eilandgevoel. Naast vervoer denken we ook graag mee over activiteiten, lunchen en dineren én overnachtingen voor het hele gezelschap. Zullen we afsluiten met een knalfeest? Ook daarin bieden we een legio aan mogelijkheden.

familiefeest

Ameland is een echt familie eiland. Er is voor iedereen iets te beleven, voor jong en oud. Dus wil je een familieweekend, een jubileum of een andere gezellige gelegenheid organiseren? Ameland is the place to be! Jullie event begint zodra jullie op de boot naar Ameland stappen. Quality time met elkaar ,even weg van de drukte aan de vaste wal en genieten van de rust op het eiland. Beleef samen leuke activiteiten, wandelen over het strand, heerlijk samen eten, borrelen, een feestje vieren. Kortom: make the best memories!

meeting/vergadering

Ook voor zakelijke events bieden we een legio aan mogelijkheden. Even ergens anders vergaderen dan in dat saaie kantoor. Kom naar Ameland en vergader met uitzicht op het strand en de Noordzee? Of toch met uitzicht op een knap stuk werelderfgoed: het Wad. Tussen de meetings door kunnen jullie even uitwaaien op het strand. Heerlijk, dat echte eilandgevoel. Een aantal van onze locaties lenen zich uitstekend om inspirerende meetings te organiseren, inclusief een lunch of zelfs een uitgebreid diner + avondprogramma!

teambuilding

Samenwerking verbeteren, kwaliteiten van teamleden beter benutten, teamconflicten oplossen of de communicatie verbeteren: maak de band binnen je team nóg hechter met een teambuilding-uitje! Beleef samen met je team uitdagende teambuildingactiviteiten op Ameland. Creatief of actief, binnen of buiten? Er zijn genoeg mogelijkheden en we denken graag met je mee. Jullie event kunnen we van a tot z verzorgen. Van vervoer naar en op Ameland, activiteiten, lunch, diner en overnachting. Maar er een onvergetelijke dag van.

training/workshop

Ameland is super geschikt om een training of workshop te organiseren. Dé plek om out-of-the-box te denken. We van de dagelijkse sleur, even een andere omgeving. Onze locaties bieden verschillende mogelijkheden als het gaat om trainingen of workshops. Tussendoor kunnen jullie genieten van een uitgebreide lunch en kunnen jullie even uitwaaien op de dijk of op het strand. 

verjaardag

Je verjaardag vieren, maar dan next level? Check check check! Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar ook de naam ‘Feest op Ameland’. Een feestje maken, dat kunnen we wel. En een verjaardag is bij ons geen typisch Hollandse kringverjaardag. Wat dacht je van een klein foodfestival? Een cocktailbar? Complimentendames die de hele dag met complimenten strooien? Afsluiten met een knalfeest met confettiekanonnen? Wij zijn voor (bijna) alles in, daag ons maar eens uit!