Feest op Ameland

Welk evenement wil jij organiseren?

Geen evenement is hetzelfde, en daarom hebben wij geen kant-en-klaar plan voor je klaarliggen. Allereerst kun je kiezen uit een aantal unieke locaties op Ameland. En het mooie is, is dat je deze locaties ook in combinatie met elkaar kunt gebruiken. Ga voor een (food)festival in de haven van Nes, of organiseer een gave beachparty op het strand. Onze diverse locaties zijn stuk voor stuk uniek, en lenen zich perfect voor ieder type event. We regelen alles; locaties, entertainment, spektakel, overnachting en vervoer. We nemen met veel plezier al je zorgen uit handen, maar bieden ook graag de ruimte om je eigen ideeën te realiseren. Lift mee op de mogelijkheden van ons grote en veelzijdige netwerk, wij weten de weg op Ameland

 Zoals we al zeiden: evenementen zijn altijd maatwerk. En daarom zijn de events hieronder slechts suggesties! Laten we jouw evenement uniek maken! Welke evenement wil jij organiseren?

Bedrijfsfeest
Organiseer een onvergetelijk bedrijfsfeest voor jouw team.

Familiefeest
Iets te vieren samen met je familie? Kom gezellig naar Ameland!

Meeting/vergadering
Vergaderen met uitzicht op het strand en de Noordzee? Check!

Festival
Organiseer je eigen festival in de haven van Ameland!

Beachparty
Dansen met je voeten in het zand. Summervibes on top!

Verjaardag
En dan bedoelen we geen typisch Hollandse kringverjaardag.

Doe meteen een aanvraag!

Bedrijfsfeest

Organiseer iets unieks voor jouw bedrijf. Van een sportief uitje tot een culinaire experience: lift mee op de mogelijkheden van ons grote en veelzijdige netwerk. We denken graag met je mee over het vervoer naar én op Ameland. Kom bijvoorbeeld naar Ameland met de Robbenboot en spot onderweg zeehonden! Beleef dat echte eilandgevoel. Naast vervoer denken we ook graag mee over activiteiten, lunchen en dineren én overnachtingen voor het hele gezelschap. Zullen we afsluiten met een knalfeest? Ook daarin bieden we een legio aan mogelijkheden.

familiefeest

Ameland is een echt familie eiland. Er is voor iedereen iets te beleven, voor jong en oud. Dus wil je een familieweekend, een jubileum of een andere gezellige gelegenheid organiseren? Ameland is the place to be! Jullie event begint zodra jullie op de boot naar Ameland stappen. Quality time met elkaar ,even weg van de drukte aan de vaste wal en genieten van de rust op het eiland. Beleef samen leuke activiteiten, wandelen over het strand, heerlijk samen eten, borrelen, een feestje vieren. Kortom: make the best memories!

meeting/vergadering

Ook voor zakelijke events bieden we een legio aan mogelijkheden. Even ergens anders vergaderen dan in dat saaie kantoor. Kom naar Ameland en vergader met uitzicht op het strand en de Noordzee? Of toch met uitzicht op een knap stuk werelderfgoed: het Wad. Tussen de meetings door kunnen jullie even uitwaaien op het strand. Heerlijk, dat echte eilandgevoel. Een aantal van onze locaties lenen zich uitstekend om inspirerende meetings te organiseren, inclusief een lunch of zelfs een uitgebreid diner + avondprogramma!

(food)festival)

Hoe gaaf is het wanneer je je eigen (food)festival organiseert in de haven van Ameland?! We gaan voor een ongedwongen sfeer in combinatie met totale beleving. Een complete line-up met een geweldige DJ en zelfs een saxofonist, Volkswagenbusjes die fungeren als hippe foodtrucks of cocktailbar, een gave photobooth om de mooiste herinneringen mee te maken en tot slot een Jeu de Boules baan of zelfs een outdoor bowlingbaan op je terrein . Niets is ons te gek, daag ons maar eens uit!

Beachparty

Bij beachparty’s denk je waarschijnlijk al snel aan Mediterrane oorden, maar moet je echt zover reizen voor een feest op het strand? We hebben immers ook zelf een heel mooi en uniek stukje buitenland. Organiseer een beachparty op Ameland met dat echte WAUW-effect. Een heerlijke BBQ op het strand gevolgd door een verpletterend knalfeest. Dansen met je voeten in het zand, cocktails die geshaked worden in een superhippe caravan, een magisch kampvuur, een dijk van een DJ en een zonsondergang waar je u tegen zegt. Kortom; #summervibes op en top!

verjaardag

Je verjaardag vieren, maar dan next level? Check check check! Gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar ook de naam ‘Feest op Ameland’. Een feestje maken, dat kunnen we wel. En een verjaardag is bij ons geen typisch Hollandse kringverjaardag. Wat dacht je van een klein foodfestival? Een cocktailbar? Complimentendames die de hele dag met complimenten strooien? Afsluiten met een knalfeest met confettiekanonnen? Wij zijn voor (bijna) alles in, daag ons maar eens uit!