Feest op Ameland

LOCATIES

Organiseer een beachvolleybaltoernooi met een groots eindfeest, of organiseer een next level jubileumfeest voor je bedrijf. Binnen onze organisatie beschikken we over 5 hele unieke locaties. En doordat het onze eigen locaties zijn, kunnen we jou een compleet pakket bieden, zonder tussenkomst van andere organisaties. Al onze locaties zijn daarnaast ook in combinatie met elkaar te gebruiken. Winwin dus! Iedere locatie heeft een eigen unieke vibe, dus er is gegarandeerd een geschikte locatie voor jouw evenement. Maak hieronder kennis met onze bedrijven.

Beachclub The Sunset

Een unieke locatie aan zee met uitzicht op de strand en de Noordzee. De mogelijkheden zijn legio!

The harbour

Dé nieuwe laidback spot in de haven van Nes op Ameland met een uniek uitzicht op werelderfgoed: het Wad! 

Van Heeckeren grandcafé

Comfy loungebanken, haardvuurtje hier haardvuurtje daar, lekkere beats uit de speakers plus een eyecatcher van een wijnwand. 

Van Heeckeren HOTEL

Luxe designkamers- en suites in het centrum van Nes. Om de hoek van strand, natuur en het gezellige centrum van Ameland.

Van Heeckeren apartments

Je vindt de appartementen op drie verschillende locaties. Kies je eigen favorite spot: ga voor bruisend Nes, authentiek Hollum of familievriendelijk Buren

Proeflokaal Rixt

Dineren onder de klokkentoren in hartje Nes op Ameland. Á la carte dineren of shared dining? Bespreek de mogelijkheden met ons!